Straddling Di-Iodotyrosine

The Cream Of Napale.

Härliga kryddor

Det är så underbart med kryddor för det finns så mycket som man kan välja på och som är så gott och som man känner är något som man verkligen vill ha i maten. Ja det är så härligt att man kan få det att bli så som man vill och att med vissa kryddor så kan man få maten att bli så god och att den kan smaka så annorlunda än vad det annars skulle göra. Ja det är ju härligt när man känner att man kan skapa nya rätter och nya smakupplevelser som man så gärna vill.

Ja det finns en hel del som man kan göra med lite olika kryddor

Det  gäller att hitta kryddor som man verkligen tycker är bra och som är av bra kvalitet, för det gör verkligen stor skillnad. Så det är bra att man hittar bra kryddor som man kan äta och som man känner är det som man vill äta. Ja det är ju kul att kunna experimentera lite hemma i köket.
Ja det är kul att prova på lite nya rätter och sånt som man känner är något som man inte  har gjort tidigare för att kunna få lite variation på det hela. Ja det är ju så underbart när man känner att det blir något alldeles nytt och fräscht och att man känner att det finns så mycket man kan göra med lite olika smaker och att man kan göra med olika ingredienser och med nya kryddor. Ja det finns en hel del och det är bra att man prövar sig fram så att man hittar det som man känner är det som man vill och tycker är kul och gott att göra.
För man vill ju äta mat som man tycker om och som man mår bra av och som gör att det blir gott.